Internationale Fire Keeper Training

Terug naar overzicht

Een Fire Keeper is met hart en ziel toegewijd om het vuur te hoeden, zowel bij de zweethut-, vuurloop- en andere ceremonies. In deze training leer je je op een professionele en spirituele manier verbinden met vuur. Wie oprecht van vuur houdt, zal ervaren dat het vuur zelf een leraar is en voor fysieke, emotionele en/of mentale healing kan zorgen. 

Deze training bestaat uit twee modules van vier dagen; een startersmodule in mei en een afsluitmodule in mei het jaar daarna. Tussen deze twee trainingsmodules heb je een jaar om stage te doen en de nodige ervaring op te bouwen.

Als Fire Keeper is het belangrijk om volledig aanwezig te zijn en in totale verbinding te gaan met het vuur. In deze training wordt duidelijk wat deze vorige zin precies inhoudt en wat dus jouw taak is tijdens ceremonies met vuur als vitaal element.

Je leert onder meer over:

* de voorbereiding, zoals de opbouw van het vuur en de opbouw van een zweethut

* verschillende hout- en steensoorten

* de steenceremonie

* vuur en veiligheid

* natuurlijke vuurtechnieken

* dienend leiderschap

De Fire Keeper training is trouwens een ideale voorbereiding en eigenlijk gewoon een must voor mensen die ooit Zweethutleider willen worden.

Voor meer info en inschrijving, klik hier.

Niek Ghekiere

Coördinator

Niek Ghekiere

+32 498 52 95 52

Gerelateerde agenda-items

©2019 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Ben je therapeut en wil je graag alles weten over Karakteranalyse? Volg dan onze opleiding voor coaches 'Reichiaanse Karakterstijlen'

x