Introductiedag Opleiding Dans- & Bewegingstherapie

Terug naar overzicht

Dancing with the stars, So you think you can Dance, Everybody dance now,... De laatste jaren schieten dansprogramma's op televisie als paddenstoelen uit de grond. Niet alleen als entertainment, maar ook binnen de psychotherapeutische wereld komt het belang van dans en beweging steeds meer naar voor. Bewust bewegen of bewust dansen heeft immers een bijzondere uitwerking op onze ontwikkeling als mens.

Voel jij je ook aangetrokken tot dans en beweging en wil je je graag verdiepen in deze materie? Sluit je dan aan bij onze opleiding Dans- en Bewegingstherapie. Meer dan 200 studenten hebben wij reeds mogen begeleiden in het waarmaken van hun droom. Deze opleiding geeft je de mogelijkheid verschillende methodes eigen te maken waar het dansen en het bewegen een helende werking heeft op het lichaam, de geest en de persoonlijkheid van de mens.

De 4-jarige opleiding Dans- en Bewegingstherapie: heel wat personen zijn reeds afgestudeerd en velen die het certificaat in handen hebben, werken met Dans- en Bewegingstherapie of zijn aan de slag als Dans- en Bewegingstherapeut. Een beroep in volle ontwikkeling dus.

Dans- en Bewegingstherapie biedt een grote verscheidenheid aan in danstherapie en bewegingstherapie-erfgoed en hecht evenveel belang aan het persoonlijk proces van ieder deelnemer.

De introductiedagen van de opleiding Dans- en Bewegingstherapie zullen je inzicht geven in de opbouw en opzet van de opleiding, alsook de mogelijkheid geven om een aantal methodes aan de lijve te ervaren.  Een mogelijkheid om kennis te maken met het centrum AgapeBelgium en een aantal trainers.

Indien je meer wenst te weten over de opleiding of je wilt “proeven” van de manier van werken, dan kan je je inschrijven voor deze introductiedag. De introductiedag start om 10u en eindigt omstreeks 16u00.  Een broodmaaltijd dient meegebracht te worden en inschrijving is noodzakelijk.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Stephanie de Bruijckere

Coördinator

Stephanie de Bruijckere

+32 498 10 76 34
Caroline Buys

“Ik vind het geweldig hoe de opleiding bij AgapeBelgium in elkaar zit. De afstemming vind ik super. Bij AgapeBelgium vind je wat er in jou zit, wat jouw potentieel is en hoe je dit kan aanboren, tot brengen. Je wordt er gestimuleerd jouw kwaliteiten neer te zetten in de wereld.”

Caroline Buys Caroline
Inge Denayer

“Ik ben niet meer diegene die ik meende te zijn. Door ervaringsgericht lichaamswerk onderbouwd met wetenschappelijk gefundeerde modellen leerde ik naar mezelf te kijken en mezelf langzaam te aanvaarden zoals ik echt ben. Verder leerde ik hoe voelen en denken kunnen samengaan. Ik ben gezakt in mijn lichaam, waardoor ik meer zelfvertrouwen heb en ben…”

Inge Denayer Inge

©2018 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie