Summer weekend 'Authentic movement & moving dreams'

Terug naar overzicht

De meeste dromen zijn portretten van ons individueel groeien naar 'eenheid'.
Authentic Movement leeft en doet leven. Het is een grote methode die zich richt op onze verbinding met onszelf, de ander en de wereld. Authentic Movement leert je eerst om in stilte, in beweging en in eenvoud jezelf te ontmoeten.

Deze benadering leert je om elke ervaring of impuls te erkennen als een authentieke uitdrukking van een aspect van wie jij bent. Elke impuls is een poort die je toegang geeft tot onbewuste krachten die jouw persoon-zijn stuwen. Binnen Authentic Movement leren  we een gezonde en respectvolle relatie aangaan met onszelf en onze innerlijke dynamieken. We winnen aan aanvaarding, autonomie en vertrouwen. Ook depressieve klachten, angstklachten en spanningen verminderen aanzienlijk bij deze mensen die Authentic Movement eigen maken. 

De methode wordt gedreven door Jung's concept dat hij 'active imagination' noemde. Het belichamen van impulsen in de ervaring gezien te worden zonder veroordeling, is helend, ook voor onze vaardigheden ons te laten zien en in onze omgang met onze omgeving.

Authentic Movement wordt als helend ervaren. Sommige deelnemers benoemen het als een meditatie, anderen als diep therapeutisch werk en weer anderen als 'mindfull movement' of spiritueel werk. Authentic Movement is een methode dat zich heeft genesteld onder de paraplu van de dans- en bewegingstherapie en is een vriendelijke en eerlijke methode om onszelf te leren kennen en op een vriendelijke en eerlijke manier in het leven te staan.

©2018 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

28 Oktober Resilience Hip Hop Tour! Zorg dat je er bij bent

x