The Embodied Coach: Attunement Process - Zintuiglijke en non-verbale communicatie

Terug naar overzicht

Een nieuwe en unieke training voor iedereen die werkt met mensen met diepgaande leerproblemen, autisme, jonge kinderen, ouderen met cognitieve achteruitgang of voor mensen in een zorgberoep, zoals dokters, therapeuten of leraars.

Heb je moeite om creatieve activiteiten te vinden met je klanten? Heb je moeite om mensen te helpen die psychische problemen hebben maar die de woorden niet kunnen vinden? Voel je beperkingen en / of voelen zij zich beperkt in jouw interacties? Heb je moeite om de emotionele signalen van je cliënten in te leven en te lezen? Wil je jouw communicatie met je klant uitbreiden, beter begrijpen en creatiever werken? Dit is een training die is gericht op het verbeteren van de werkrelatie met iedereen die alternatieve vormen van communicatie nodig heeft en met degenen die ermee werken en voor hen zorgen.

Attunement Process is een unieke en effectieve manier van werken met mensen die geen woorden of conventionele gecodeerde communicatie kunnen gebruiken. Dergelijke klantgroepen kunnen moeilijk te begrijpen zijn, vergen een andere aanpak bij het lesgeven, vormen een uitdaging op vlak van communicatie of zijn moeilijk om mee in verbinding te gaan. Attunement Process biedt hulpverleners, kleuters, leerkrachten en ergotherapeuten e.t.c hulpmiddelen aan om de wereld van hun cliënten te betreden en de ontwikkeling van interpersoonlijke vaardigheden, creativiteit, zelfrespect en verbetering van uitdagend gedrag te vergemakkelijken.

Het afstemmingsproces kan ook meer algemeen worden gebruikt voor het verdiepen van expertise in alle communicatie in werk en in de praktijk die verhoogde interpersoonlijke vaardigheden vereist. Dit is geen vorm van therapie op zich, maar het is een therapeutische praktijk. Hoewel men geen therapeut hoeft te zijn (hoewel therapeuten van de training profiteren) zullen deelnemers zich bewust worden van hun eigen therapeutische aanwezigheid en instincten en hoe ze bewuster kunnen gebruiken in hun zorgverlenende praktijken.

Dit is een training die is gericht op het verbeteren van de werkrelatie met iedereen die alternatieve vormen van communicatie nodig heeft en met degenen die ermee werken en voor hen zorgen.

We onderzoeken elke individuele werkplek en klantengroep van een deelnemer en zorgen voor Skype-toezicht tussen de maandelijkse trainingsdagen naarmate we de niveaus doorlopen. Dit is een cursus die is ontworpen om mensen in hun praktijk op een zeer rigoureuze manier te ondersteunen, ons doel is om direct dynamische veranderingen in je klantrelaties te brengen en een nieuwe wereld voor hen en jou te openen!

Rachel Porter (UK)

Coördinator

Rachel Porter (UK)

©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie