The Embodied Coach: Reading the Movement, Understanding the Expression

Terug naar overzicht

Gezien het aantal burn- en bore-outs, het ongelooflijk hoog aantal langdurige zieken en het opgejaagd gevoel dat zelfs nu al bij kinderen terug te vinden is, is eindelijk in onze huidige geestelijke gezondheidszorg meer gegronde aandacht voor de interactie tussen lichaam en geest. Er is een groeiende vraag naar concrete en onderbouwde belichaamde wetenschappen, technieken en methodieken vanuit o.a. de politie, de geestelijke gezondheidszorg, de verslavingszorg, de coachingswereld, fysiotherapeuten en andere beroepsgroepen. 

We wensen je op te leiden in verschillende lichaamsgerichte methodes die je op verantwoorde manier kan toepassen op jouw doelpubliek en die je toelaten de ervaringen van de deelnemers te begeleiden, te kaderen en op te volgen.

Deze 7e module 'Reading the movement, understanding the Expression' kadert binnen de opleiding The Embodied Coach, maar kan ook perfect alleen gevolgd worden.

Volgende onderwerpen komen aan bod: 

Laban Movement Analysis, recuperatie en inspanning, congruentie, relateren en verbinden in en met jezelf en de wereld, de kunst van observeren,  het lichaam in beweging ‘lezen’, energie en kracht waarnemen in beweging, hoe beweegt iemand in relatie tot zijn omgeving?, hoe beweegt iemand in relatie tot de ander?, energizers & warming-ups.

Stephanie de Bruijckere

Coördinator

Stephanie de Bruijckere

+32 498 10 76 34

Gerelateerde agenda-items

©2019 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie