The Embodied Coach: Reading the Movement, Understanding the Expression

Terug naar overzicht

Je werkt als hulpverlener, therapeut, psychotherapeut, coach, psycholoog, trainer, arts of in een hulpverleningssetting als een gemotiveerde lichaamswerker en je wenst je bij te scholen? Dan is The Embodied Coach iets voor jou. Deze module leert je alles over het lezen van een lichaam.

Gezien het aantal burn- en bore-outs, het ongelooflijk hoog aantal langdurige zieken en het opgejaagd gevoel dat zelfs nu al bij kinderen terug te vinden is, is eindelijk in onze huidige geestelijke gezondheidszorg meer gegronde aandacht voor de interactie tussen lichaam en geest. Er is een groeiende vraag naar concrete en onderbouwde belichaamde wetenschappen, technieken en methodieken vanuit o.a. de politie, de geestelijke gezondheidszorg, de verslavingszorg, de coachingswereld, fysiotherapeuten en andere beroepsgroepen. 

We wensen je op te leiden in verschillende lichaamsgerichte methodes die je op verantwoorde manier kan toepassen op jouw doelpubliek en die je toelaten de ervaringen van de deelnemers te begeleiden, te kaderen en op te volgen.

Deze 7e module 'Reading the movement, understanding the Expression' kadert binnen de opleiding The Embodied Coach, maar kan ook perfect alleen gevolgd worden.

Volgende onderwerpen komen aan bod: 

Laban Movement Analysis, recuperatie en inspanning, congruentie, relateren en verbinden in en met jezelf en de wereld, de kunst van observeren,  het lichaam in beweging ‘lezen’, energie en kracht waarnemen in beweging, hoe beweegt iemand in relatie tot zijn omgeving?, hoe beweegt iemand in relatie tot de ander?, energizers & warming-ups.

Stephanie de Bruijckere

Coördinator

Stephanie de Bruijckere

+32 498 10 76 34

Meer info en Inschrijven

©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Herontdek jezelf - Herontdek de wereld: Opleiding Life Coach Connected Living. Want we hebben allemaal nood aan verbinding.

x