Nieuw! Opleidingen Storytelling

Terug naar overzicht

Storytelling, dat doe je met hart en ziel, met lijf en leden, met hoofd en heerlijkheid. Pas dan kan de magie ontstaan die verhalen hun ware kracht geeft. Jij kan dat leren in onze nieuwe opleidingen die van start gaan in 2020. Zodat jij er zelf mee aan de slag kan. En jij het aan anderen kan doorgeven. Want: een goed verhaal is nooit uitverteld.

Vanuit diverse branches klinkt steeds luider de roep naar verhalen. Communicatieprofessionals, marketeers, managers, therapeuten, trainers, ... Storytelling is het toepassen van verhalen om een doel te bereiken en betrokkenheid te creëren. Verhalen raken ons, zijn concreet, gemakkelijk te delen en geven betekenis. Storytelling is een vak. Je kan het leren. 

Wist je dat de behoefte om verhalen te vertellen en te horen essentieel is voor onze soort? Onderzoek wees uit dat deze behoefte op de tweede plaats staat, ná voeding en vóór onderdak. Miljoenen mensen overleven zonder liefde of thuis, maar bijna niemand kan in stilte overleven. 

Lees meer over Storytelling in dit artikel.

In 2020 gaan we van start met nieuwe Storytelling trainingen. Meer informatie vind je op de pagina www.schoolofstorytelling.be

©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Belangrijke mededeling! Alle activiteiten tot en met 4 mei worden op een alternatieve manier aangeboden of uitgesteld. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

x