Terug naar overzicht

Burn out – 'Leven in balans' met Rahul Bharti

  • Algemeen
  • Programma
  • Praktisch
  • Docent

Soms heb je het gevoel dat alles je te veel wordt. Blijf je doorgaan, dan zegt je lichaam wel eens dat het genoeg geweest is en krijg je te maken met een burn-out. Heb jij een burn-out en wil je het op een natuurlijke, gezonde manier aanpakken? Dan is het 'Leven in balans' programma van Rahul Bharti misschien wel iets voor jou. 

Het ‘BURN OUT – Life in balance program’ heeft een holistische benadering. Het is een onderdeel van de ‘One month course’ van The Healing Hands Center. Het programma werd speciaal aangepast voor mensen met een burn-out.

Dit betekent kortere lestijden, gespecificeerde informatie en zelfhelende oefeningen, individuele begeleiding in de klas om een ​​nieuwe burn-out in de toekomst te voorkomen en opvolgdagen om je voortgang bij te houden en meer begeleiding te geven waar nodig.

De theorie in deze cursus helpt je bewust te worden van wat er in je energetisch systeem is gebeurd en de samenhang met je lichamelijke en psychische problemen.

Met dit bewustzijn gaan we je oefeningen leren om je systeem weer in balans te brengen, het immuunsysteem te verterken en een kijk te nemen op jouw gewoontes die van invloed kunnen zijn op het ontstaan ​​van een burn-out.

We zullen je begeleiden naar de acties die je kunnen helpen om positieve veranderingen te bewerkstelligen en herhaling te voorkomen.

(Klik op 'Praktisch' en 'Programma' voor data en prijzen)

Het programma:

Datum

Onderwerp

Ma. 1 – vrij. 5 november

Bouw en werking van het energetisch systeem (5 dagen)

Ma. 8 – wo. 10 november

Balancering van het energetisch systeem (3 dagen)

Ma. 15 november

Het immuunsysteem verhogen (1 dag)

Di. 16 & wo. 17 november

Persoonlijke problemen en acties (2 dagen)

Vrij. 26 november, 3, 10 en 17 december

Opvolgdagen (4x)

Cursusdatum: 15 dagen gespreid over 1 november – 17 december 2021 (zie programma voor meer detail)

Lestijd: 10.00 – 12.00 uur

Investering: € 379 (incl. BTW)


Wat heb je nodig voor de cursus?

- En goede internetverbinding met camera en zoom geïnstalleerd op uw computer (eenvoudig te regelen op www.zoom.us);

- een notitieboekje en pen;

- losse en comfortabele kleding voor praktijkoefeningen;

- wilskracht, geloof, moed, actie, discipline en geduld.

 

We nemen alle lessen op, die we je na elke cursusdag per mail toesturen. Het is aan te bevelen dat je bij ons in de online-klas zit (minimaal 13 van de 15 dagen) en niet alleen onze opnames bekijkt.

 

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons een mail te sturen op: thehealinghandscentertour@gmail.com

Rahul Bharti

Docent

Rahul Bharti

Rahul Bharti, oprichter en leraar van The Healing Hands Center, werd geboren in Goa in een Portugees-Indisch gezin. Hij had een buitengewone jeugd, zijn interesse in het helpen van medemensen ontstond al op jonge leeftijd toen hij in aanraking kwam met "Ancient Massage".

Zijn gave werd door zijn vader gezien, waardoor Rahul zijn weg in 'ancient healing' kon vervolgen onder de vleugels van verschillende spirituele leraren in Sri Lanka, India, Australië, Canada en Thailand.

Door een intensieve en diepgaande opleiding is Rahul een zeer sensitieve therapeut geworden. Naast een meester in Ancient ‘Thai’ massage en een energiewerker, maakt Rahul gebruik van klankschalen en de sjamanistische drum, is hij een ancient yoga-instructeur, traditionele verloskundige, relatie consulent en onderzoeker van het menselijk gedrag.

Wanneer: 1 november 2021 tot 17 december 2021
Aantal modules: 15 trainingen
Waar: Online
€379.00
Incl. BTW

Rahul Bharti is erg gepassioneerd en deskundig en dat is absoluut aanstekelijk. Een aanrader voor iedereen die meer structuur in zijn leven wil en vooral gezonder en positiever wil leven!

Claudia

©2021 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie