Introductiedag Opleiding Connected Living

Kennismakingsdag met de Training Connected Living en AgapeBelgium

16 maart 2019  |  10:00 - 16:00 AgapeBelgium
1 dag
€ 50 Excl. catering | Incl. BTW
Terug naar overzicht

Deze kennismakingsdag geeft je de mogelijkheid om 'alles' te weten te komen over de training Connected Living die het centrum AgapeBelgium aanbiedt. Een dag waar informatie en workshops elkaar afwisselen en waarin alle vragen beantwoord kunnen worden (m.b.t. de training 'CL'). Deze dag is geen voorwaarde om te kunnen inschrijven, maar geeft je wel een goed beeld over de training, de stijl van werken en de sfeer van 'het huis'.

Elke introductiedag geeft je een idee over de manier waarop lichaamsgericht werken en spiritualiteit samen hand in hand kunnen gaan. Daarnaast kan je proeven van andere methodes die binnen de training aan bod komen. De visie die aan de grondslag van de training ligt, wordt uitgelegd. Wij motiveren de manier waarop de blokken worden opgebouwd en verduidelijken welke meerwaarde de training Connected Living geeft, naast het verwerven van kennis en vaardigheden in het lichaamsgericht therapeutisch werken en het sjamanistisch erfgoed.

Praktische informatie
Niek Ghekiere

Coördinator

Niek Ghekiere

+32 498 52 95 52

Praktische informatie

Benodigdheden

Kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen.
Lunchpakket.

Start en afronding

Start om 10u. Je bent welkom vanaf 9u30.
Afronding omstreeks 16u.

Inschrijving

Is noodzakelijk.

Wat als je niet kan deelnemen aan deze introductiedag?

Maak dan graag gebruik van onze gratis 'doorbraaksessie'. Bij deze ontmoeting met één van onze hoofdleiders, kijken wij samen met jou of deze training echt passend is voor jou. Wij vragen je hiervoor een vragenlijst in te vullen en een motivatiebrief aan ons op te sturen. De vragenlijst kan opgevraagd worden bij het secretariaat. Na deze ontmoeting, krijg je van ons een gemotiveerd en vrijblijvend advies.

Kostprijs

De kostprijs van €50 wordt in aftrek genomen van het inschrijvingsgeld, wanneer je inschrijft voor de eerstkomende training CL.


Locatie

AgapeBelgium, Oude Heirweg 60 te 8851 Koolskamp, Belgium

Aanmeldingsformulier

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens

Facturatiegegevens


©2019 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Laban Movement Analysis: nog 1 plaatsje beschikbaar!

x