The Embodied Coach: Dynamic Relaxation - Bartenieff Fundamentals™

De module 'Dynamic Relaxation - Bartenieff Fundamentals' is specifiek gericht naar hulpverleners, therapeuten en coaches die de Bartenieff Fundamentals™ (het Bartenieff Systeem) willen toepassen binnen hun werk.

3 september tot 22 oktober 2019 AgapeBelgium
Lessenreeks 8 trainingen
€ 1.450 Excl. catering | Excl. BTW
Terug naar overzicht

Deze trainingen laten ons toe om jou op te leiden in verschillende lichaamsgerichte methodes die je op verantwoorde manier kan toepassen bij jouw doelpubliek en hun ervaringen kan begeleiden, kaderen en opvolgen. 

In deze module leer je hoe je Bartenieff Fundamentals™ kan gebruiken binnen therapie waarbij de taal van het lichaam centraal staat. Via oefeningen leer je mensen dieper in het lichaam - tot de essentie van hun zijn – te brengen. We oefenen om vanuit de hulpvraag van de cliënt de essentie te halen en dit om te zetten in bewegingsoefeningen, die ervoor zorgen dat de mensen de processen waarin ze zich bevinden verder kunnen verwerken. Via de principles van de Bartenieff Fundamentals™ zullen jouw observatietechnieken verruimd worden waardoor je gemakkelijker tot de essentie kan komen van de hulpvraag/wat vast zit. Je krijgt tools aangereikt om je cliënt letterlijk opnieuw in beweging te leren brengen.

Voor jou als therapeut, coach of hulpverlener draagt het Bartenieff Fundamentals™ System bij tot zelfreflectie en helpt om je aanwezigheid als therapeut te versterken. Het geeft je de mogelijkheid om te observeren wat bij de andere speelt, wat helpt om de juiste interventies te doen en de doelstellingen te bereiken. Het biedt een kader om de thema’s van de cliënt die naar boven komen te verwerken en de kwaliteiten te verruimen en/of te verdiepen.

We verdiepen de Basic Six, Principles van Bartenieff Fundamentals via Hands-on en verbale ondersteuning en gebruiken de lichaamsorganisaties als insteek.

Praktische informatie
Stephanie de Bruijckere

Coördinator

Stephanie de Bruijckere

+32 498 10 76 34

Praktische informatie

Data

3, 10, 17, 24 september 2019

1, 8, 15, 22 oktober 2019

Telkens van 9u30 - 16u30

Inschrijven is noodzakelijk.

Stephanie De Bruijckere (40), geboren in Arnhem (Nederland) en wonende in Koolskamp (België) is coördinatrice van de CMA Training Laban Bartenieff Movement System Program (LBMS) en de Dans & Bewegingstherapie bij AgapeBelgium. Na de opleiding Dans- & Bewegingstherapie gevolgd te hebben aan de Hogeschool Zuid Sittard, studeerde ze af aan het Laban/Bartenieff Institute of Movement Studies (LIMS) in New York. LIMS is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat al 30 jaar Certified Movement Analysts (CMA's) traint. Door haar studies in New York heeft Stephanie een nauw contact met de hoofddocenten binnen LIMS, waardoor ze in België een van de topspelers is op vlak van Bartenieff Fundamentals™.

Kostprijs

Prijs:
€1450 (excl. BTW) of €1754,50 (incl. BTW)
Er is geen catering voorzien.


Locatie

AgapeBelgium
Oude Heirweg 60
8851 Koolskamp

Aanmeldingsformulier

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens

Facturatiegegevens


©2019 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie