The Embodied Coach: Attunement Process

Attunement Process - Zintuiglijke en non-verbale communicatie  

9 november tot 9 december 2019 AgapeBelgium, Oude Heirweg 60, 8851 Koolskamp (Lichtervelde)
Lessenreeks 7 trainingen
€ 1.650 Excl. catering | Excl. BTW
Terug naar overzicht

Een nieuwe en unieke training voor iedereen die werkt met mensen met diepgaande leerproblemen, autisme, jonge kinderen, ouderen met cognitieve achteruitgang of met mensen in een zorgberoep, zoals dokters, therapeuten of leraars.

Attunement Process is een unieke en effectieve manier van werken met mensen die geen woorden of conventionele gecodeerde communicatie kunnen gebruiken. Dergelijke klantgroepen kunnen moeilijk te begrijpen zijn, om les aan te geven, mee te praten en betrokken zijn bij creatieve activiteiten. Attunement Process biedt hulpverleners, kleuters, leerkrachten en ergotherapeuten e.t.c hulpmiddelen aan om de wereld van hun cliënten te betreden en de ontwikkeling van interpersoonlijke vaardigheden, creativiteit, zelfrespect en verbetering van uitdagend gedrag te vergemakkelijken.

Het afstemmingsproces kan ook meer algemeen worden gebruikt voor het verdiepen van expertise in alle communicatie in werk en in de praktijk die verhoogde interpersoonlijke vaardigheden vereist. Dit is geen vorm van therapie op zich, maar het is een therapeutische praktijk. Hoewel men geen therapeut hoeft te zijn (hoewel therapeuten van de training profiteren) zullen deelnemers zich bewust worden van hun eigen therapeutische aanwezigheid en instincten en hoe ze bewuster kunnen gebruiken in hun zorgverlenende praktijken.

Dit is een training die is gericht op het verbeteren van de werkrelatie met iedereen die alternatieve vormen van communicatie nodig heeft en met degenen die ermee werken en voor hen zorgen.

We onderzoeken elke individuele werkplek en klantengroep van een deelnemer en zorgen voor Skype-toezicht tussen de maandelijkse trainingsdagen naarmate we de niveaus doorlopen. Dit is een cursus die is ontworpen om mensen in hun praktijk op een zeer rigoureuze manier te ondersteunen, ons doel is om direct dynamische veranderingen in je klantrelaties te brengen en een nieuwe wereld voor hen en jou te openen!

Praktische informatie
Rachel Porter (UK)

Coördinator

Rachel Porter (UK)

Praktische informatie

Data

9-10-12-19 november & 7-8-9 december 2019

Telkens van 9u30 - 16u30

Inschrijven is noodzakelijk. 

Rachel Porter

Rachel Porter, master in Drama & Movement Therapy (The Sesame Institute). Als therapeute verricht ze pionierswerk rond pre-linguïstische communicatie. Ze leidt ook studenten op aan de Royal Central School of Speech and Drama en in het Gestural Arts / Performing Arts Program. 

Kostprijs

Kostprijs: €1650 (excl. BTW)


Locatie

AgapeBelgium, Oude Heirweg 60, 8851 Koolskamp (Lichtervelde)

Aanmeldingsformulier

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens

Facturatiegegevens


©2019 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie