The Embodied Coach: De kracht van Bio-energetica

Bio-energetica is een methode die gebruik maakt van verschillende oefeningen die zich richten naar spanningsgebieden in het lichaam.

15 september tot 27 oktober 2020 AgapeBelgium
Lessenreeks 7 trainingen
€ 1.600 Excl. catering | Excl. BTW
Terug naar overzicht

Je werkt als hulpverlener, therapeut, psychotherapeut, coach, psycholoog, trainer, arts of in een hulpverleningssetting als een gemotiveerde lichaamswerker en je wenst je bij te scholen? Dan is The Embodied Coach iets voor jou. Deze module leert je werken met Bio-energetica zodat je dit zelf kunt toepassen op jouw klanten.

Bio-energetica is een methode die gebruik maakt van verschillende oefeningen die zich richten naar spanningsgebieden in het lichaam. 

Via verschillende manieren van expressieve dansen, meditaties en specifieke oefeningen waar het lichaam in betrokken wordt, uiten de losgemaakte spanningen zich vaak in vreugde, opluchting, ruimte, herkenning en erkenning en zorgt deze openheid voor nieuwe impulsen en rust in ons leven.

Bio-energetica is voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren, het leven niet alleen aan de oppervlakte willen ervaren, het contact met hun gevoel zijn kwijtgeraakt, nieuwsgierig zijn.


Thema’s die aan bod komen:

Theoretische concepten van toen en nu: hoe het gespannen lichaam begrijpen? • Ervaringsgerichte basis- en doorwerkoefeningen • Gronding • Adem & klank • Containment & catharsis • Vibratiebogen • Spierspanningen & expressie • Contact • Neurologie en bio-energetica • Opladen & ontladen • Plezier & overgave

Praktische informatie
Niek Ghekiere

Coördinator

Niek Ghekiere

+32 498 52 95 52

Praktische informatie

Data:

15, 22, 29 september 2020

6, 13, 20, 27 oktober 2020

Telkens van 9u30 - 16u30

Covid-19

Alle opleidingen en trainingen kunnen we categoriseren als ‘corona-proof’ of ‘corona-resistent’. Opleidingen die corona-proof zijn, gaan door mits toepassing van strikte veilligheidsmaatregelen. Corona-resistent betekent dat wij ernaar streven dat een opleiding altijd zal kunnen plaatsvinden, ook als we opnieuw in lockdown gaan. 

Deze workshop is corona-resistent en gaat door (dit aanbod is integraal overdraagbaar via live e-learning, wat enkel zal gedaan worden bij een nieuwe lockdown).

De concrete Covid-19 maatregelen die zullen genomen worden, kan je hier lezen: https://www.agapeacademy.be/nl/nieuws-en-publicaties/30/covid-19-richtlijnen

Niek Ghekiere draagt een master diploma in Dance Movement Therapy en NeoReichiaanse Psychotherapie. Hij specialiseerde zich in neurologie, Authentic Movement, ademtherapie en bio-energetica. Hij is gastdocent aan buitenlandse postgraduaat-opleidingen. Als onafhankelijk onderzoeker publiceerde hij o.a. over Authentic Movement. Hij is voormalig voorzitter van de Belgische vereniging voor Creatieve Therapie en Dans- en bewegingstherapie. Hij heeft zijn eigen praktijkvoering als therapeut waar hij avondgroepen verzorgt in bio-energetica en authentic movement en individuen bijstaat in hun zoek- en ontwikkelingsproces. Hij is trainer in de opleiding dans- en bewegingstherapie en coördinator/trainer van/aan de opleiding Connected Living van AgapeBelgium. 

Kostprijs

Kostprijs:
€1600 (excl. BTW) of €1936 (incl. BTW)

Kortingen:
KMO-portefeuille
De Vlaamse overheid subsidieert tot 30% van de training. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Voor meer info surf naar www.kmo-portefeuille.be

AgapeBelgium voorziet 20% korting op de inschrijvingsprijs voor mensen uit de publieke en non-profit sector.

Opleidingscheques
Deze training komt in aanmerking voor opleidingscheques.

Er kan, in uitzonderlijke gevallen, gespreide betaling aangevraagd worden.


Locatie

AgapeBelgium
Oude Heirweg 60
8851 Ardooie

Inschrijven

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens


Uw vraag, opmerking of suggestie

Facturatiegegevens


©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Herontdek jezelf - Herontdek de wereld: Opleiding Life Coach Connected Living. Want we hebben allemaal nood aan verbinding.

x