Workshop Somatic Experience (Traumatherapie) - Volzet!

Deze workshop is een helende oefening in stoppen, voelen en loslaten. Ze wordt gegeven door Concha Garcia Allen, een bekende traditionele medicijnvrouw uit New Mexico

22 augustus tot 23 augustus 2020 Koolskamp
2 dagen
€ 240 Excl. catering | Incl. BTW
Terug naar overzicht

Trauma’s hebben we allemaal. Zowel jij als ik. Het verschil in elke persoon is hoe je met die trauma’s omgaat. Somatisch (= lichamelijk) ervaren is een natuurlijke benadering voor genezing van trauma. Traumatherapie helpt je om wat gebeurd is een plaats te geven in je leven, zo krijg je vernieuwde energie zodat je weer vooruit kan en echt kan leven.

Deze workshop is een helende oefening in stoppen, voelen en loslaten. Je zult comfortabel op de vloer liggen met dekens en kussens, waardoor een veilige, vertrouwde, geaarde en koesterende ruimte ontstaat. Je zult leren om je gevoelens te vertragen en te volgen, openstaande, niet-oordelende aandacht te houden voor een intern weten, direct ervaren, maar nog niet in woorden. In deze vredige ruimte zul je weer in balans komen, je eigen onschuld en zoetheid vinden. Als medicijn in deze sessie kan een gebed, gedicht of lied worden aangeboden.

Praktische informatie
Concha García (USA)

Coördinator

Concha García (USA)

Praktische informatie

Datum

22 en 23 augustus 2020

Telkens van 10u - 18u

Covid-19

Alle opleidingen en trainingen kunnen we categoriseren als ‘corona-proof’ of ‘corona-resistent’. Opleidingen die corona-proof zijn, gaan door mits toepassing van strikte veilligheidsmaatregelen. Corona-resistent betekent dat wij ernaar streven dat een opleiding altijd zal kunnen plaatsvinden, ook als we opnieuw in lockdown gaan. 

Deze workshop is corona-proof. Er wordt in tenten overnacht (gelieve deze zelf te voorzien) en catering zal beschikbaar zijn.

De training kan, enkel en alleen in het geval van een nieuwe lockdown, geannuleerd worden, omdat de inhoud niet overdraagbaar is via live e-learning. Indien dit zich zou voordoen, zullen de inschrijvingskosten die betaald werden, terugbetaald worden.

De concrete Covid-19 maatregelen die zullen genomen worden, kan je hier lezen: https://www.agapeacademy.be/nl/nieuws-en-publicaties/30/covid-19-richtlijnen

Docent

Concha García Allen is een erkend ‘Somatic Experience Practitioner’ en erkend massagetherapeute. Concha wordt door haar gemeenschap gezien als een medicijnvrouw. Ze werd opgeleid door “Grandmother Guadalupe” en Maria Felix in de Huichol traditie, Mexico, in sacred rituals and ceremonies.

Zij toont ons hoe ceremonie een waardevol onderdeel kan zijn van een bewustwordings- en groeiproces. Ze biedt in haar workshops niet alleen een schat van informatie, maar neemt ons mee in ervaringen waarin ze gebruik maakt van traditionele rituelen, dans en expressie, het samen-zijn en samen creëren. Haar benadering brengt vreugde en verbondenheid en leert ons over de kracht van kleine rituelen, beweging en aanvaarding voor een therapeutisch proces. 

Kostprijs

Prijs
€240 (Incl. BTW)

Optie om te vernachten is mogelijk. Catering bedraagt in dit geval (middagmaal, avondmaal, ochtendmaal en middagmaal + gratis overnachting) €65. Geef dit graag aan bij inschrijving.


Locatie

AgapeBelgium
Oude Heirweg 60
8851 Koolskamp

Inschrijven

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens


Uw vraag, opmerking of suggestie

Facturatiegegevens


©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie