Volzet! Opleiding LifeCoach Connected Living 2020-2021

Lichaam, hart, communicatie, sjamanisme & coaching

8 oktober 2020 tot 26 juni 2021 AgapeBelgium, Koolskamp
Lessenreeks 8 trainingen
Terug naar overzicht

Deze Life Coaching training bestaat uit 4 cycli: 'Living in connection', 'Living with connection', 'Living into connection' en 'Guiding the connection'. 

Wat is het doel van deze coaching training?

We wensen je te begeleiden in de natuur van verbinding maken: met jezelf, anderen, en de wereld.

We wensen je op te leiden tot coach:  iemand die mensen kan begeleiden in het vinden van & omgaan met verbinding met zichzelf, anderen en de wereld. 

Wat leer je?

  • Je leert ervaringsgericht werken met de mogelijkheden van lichaamsgericht, communicatief en creatief werken.
  • Je leert over hoe traditionele culturen kijken naar en omgaan met verbinding en hun spiritualiteit.
  • Je leert met een methodische blik kijken naar het vak.
  • Je leert als coach ruimer denken dan louter toepassingen van het in verbinding treden in je eigen professionele situatie.
  • Je leert vak- en branche-overstijgend handelen zodat je in verschillende contexten kan werken en op uiteenlopende vragen een creatief antwoord kan formuleren.

Het is een training waar de lichaamsgerichte (psycho)therapie, versmelt met 'spiritueel werken' en communicatiemodellen. Voor het spiritueel werk doen we beroep op 'wisdom keepers' en zal je relaties vinden met het traditioneel sjamanistisch werken.

De eerste cyclus 'Living in connection' bestaat uit 8 modules waar je jezelf steeds op een andere manier, vanuit een ander oogpunt leert zien. Je leert over veiligheid en veiligheid creëren.  Je gaat op verschillende manieren een ontmoeting aan met jouw lichaam. Je ontdekt dat jouw lichaam bewustzijn in zich draagt. Dat jouw lichaam een bron van wijsheid kan zijn en dat jouw lichaam ‘spreekt’ via gevoelens, sensaties en emoties. Je onderzoekt hoe jouw manier van verbinden en hechten, begonnen is in relatie met jouw omgeving en vindt wegen om te herstellen daar waar nodig.

Het jaar wordt afgesloten met de start van de ‘communicatiemodule’. Deze loopt door in het begin van het tweede jaar.

Benieuwd wat anderen van de opleiding vinden? Bekijk het filmpje hier.

Voor een interessante getuigenis van een medewerker van De Sleutel die de opleiding volgde, verwijzen we naar dit  artikel: https://www.desleutel.be/professionals/item/2965-mens-sana-in-corpore-sano?fbclid=IwAR3xkvRNS768ugutz2b1n_4SDn_zFqRFjmquMfMU_lx18txjtO5uMLi-Tlo

Praktische informatie
Niek Ghekiere

Coördinator

Niek Ghekiere

+32 498 52 95 52

Praktische informatie

Gespecialiseerd trainersteam o.l.v. Niek Ghekiere

AgapeBelgium werkt uitsluitend met autoriteiten of gespecialiseerden in hun vakgebied. Daarvoor doen we beroep op zowel Belgische alsook buitenlandse trainers. De opleiding wordt gedragen door Ramon Vega (Arg), Dirk Ghekiere (B), Marjolijne van Buren-Molenaar (Nl), Concha García Allen (USA), Essen Ahbleza (MEX), Daniëlle de Wilde (B), Rahul Bharti (NPL), Niek Ghekiere (B), Sarah Dykmans (B) en andere trainers. De coördinatie van deze training ligt in de handen van Niek Ghekiere.

Kenmerkend voor deze training

Is het leertherapeutisch model. Hierdoor zal de student niet alleen de kennis en de technieken aangeleerd krijgen die nodig zijn om lichaamsgericht coaching op een verantwoorde manier neer te zetten. Het leertherapeutisch model zal alle methodes en technieken aanleren door de student de mogelijkheid te geven deze als eerste in de diepte te ervaren. Op deze manier komt er tevens een persoonlijk ontwikkelingsproces op gang waardoor de student een ervaren, een vaardig en wetend therapeut kan worden.

Studielast

De opleiding bestaat uit 7 bijeenkomsten per cyclus van 3,5 dagen (starten op donderdagavond m.u.v. 'de drum') en een afronding. Deze opleidingsblokken zijn residentieel. 

Tussen de opleidingsblokken vormen de intervisiegroepen een belangrijke oefen- en verdiepingsplaats. Elke intervisiegroep krijgt 7 opdrachten per cyclus.

Vanaf de 3de cyclus kan er stage worden gelopen. Om in aanmerking te komen voor het certificaat dient de student alle blokken te hebben gedaan, 620 stage-uren en een afstudeerwerk op een positieve manier hebben afgewerkt.

Data van de eerste cyclus: Living in connection

Module 1 Bio-energetica: 8-11 oktober 2020

Module 2 Authentic Movement: 12-15 november 2020

Module 3 Ancient Wisdom: 10-13 december 2020

Module 4 Karakterstructuren: 7-10 januari 2021

Module 5 Drum (start 10u): 11-14 maart 2021

Module 6 Bonding en relaties: 22 - 25 april 2021

Module 7 Communicatie: 27 - 30 mei 2021

Afronding: 25 - 26 juni 2021

Covid-19

Alle opleidingen en trainingen kunnen we categoriseren als ‘corona-proof’ of ‘corona-resistent’. Opleidingen die corona-proof zijn, gaan door mits toepassing van strikte veilligheidsmaatregelen. Corona-resistent betekent dat wij ernaar streven dat een opleiding altijd zal kunnen plaatsvinden, ook als we opnieuw in lockdown gaan. 

Deze opleiding is corona-proof. Dat wil zeggen dat in het geval van een nieuwe lockdown, opleidingsblokken kunnen vervangen worden door een online formaat en/of uitgesteld worden. De opleiding zal niet geannuleerd worden in haar geheel.

Kostprijs

Prijs:
€2530 (excl. BTW) of €3061,30 (incl.BTW) per jaar.

Kortingen:
KMO-portefeuille
De Vlaamse overheid subsidieert tot 30% van je opleiding. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Voor meer info surf naar www.kmo-portefeuille.be

Opleidingscheques
Deze training komt in aanmerking voor opleidingscheques.

Korting voor publieke & non-profit sector, langdurig werkzoekenden, studenten & vervangingsinkomens: €2050 (excl. BTW) of €2480,50 (incl. BTW) per jaar.
Kortingen kunnen pas toegekend worden bij voorlegging van bewijs.

Catering 22,5 dagen: € 1013,63 (incl. BTW)

In deze prijs is het hele opleidingsjaar vervat, syllabi en materialen. Overnachting is gratis.
Er kan, in uitzonderlijke gevallen, gespreide betaling aangevraagd worden.


Locatie

AgapeBelgium
Oude Heirweg 60
8851 Koolskamp

Inschrijven

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens


Uw vraag, opmerking of suggestie

Facturatiegegevens


©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie