Rites of life ... Rituals for living 2020

'Rites of life ... Rituals for living' is een 7-daagse training waarin elke deelnemer principes en elementen van rituelen aangeleerd krijgen.

28 september 2020 tot 26 april 2021 AgapeBelgium
Lessenreeks 7 trainingen
Terug naar overzicht

'Rites of life ... Rituals for living' is een 7-daagse training waarin elke deelnemer principes en elementen van rituelen aangeleerd krijgen.

Deze training geeft je inzicht en kennis in het belang van rituelen en ceremonies. De belangrijkste rituelen die levensfases markeren komen aan bod. Je leert over de kracht van symboliek, de rol van de natuur en de oude verhalen die de basis vormen van de rituelen.

Deze training is geïnspireerd op de kennis en de teachings van Europese en Noord-Amerikaanse tradities en zal aandacht geven aan verwelkomingsceremonies, overgangsceremonies en nog meer.

Praktische informatie
Dirk Ghekiere

Coördinator

Dirk Ghekiere

+32 494 59 46 29

Praktische informatie

Begeleiding

Dirk Ghekiere

Data

Deze training bestaat uit 7 maandagen van 10u tot 18u, startende op 28 september 2020. De andere data zijn:

- 26 oktober 2020
- 21 december 2020
- 25 januari 2021
- 22 februari 2021
- 22 maart 2021
- 26 april 2021

Inschrijving is noodzakelijk.

Doelgroep

Voor iedereen die reeds een achtergrond en ervaring heeft met ritueelwerk en ceremonies of hierin een grote interesse toont.

Benodigdheden

Je krijgt een informerende brief na inschrijving toegestuurd.

Covid-19

Alle opleidingen en trainingen kunnen we categoriseren als ‘corona-proof’ of ‘corona-resistent’. Opleidingen die corona-proof zijn, gaan door mits toepassing van strikte veilligheidsmaatregelen. Corona-resistent betekent dat wij ernaar streven dat een opleiding altijd zal kunnen plaatsvinden, ook als we opnieuw in lockdown gaan. 

Deze workshop is corona-proof. Dit wil zeggen dat de opleiding door gaat, mits in acht name van strikte veiligheidsmaatregelen. Er wordt in tenten overnacht (gelieve deze zelf te voorzien) en catering zal beschikbaar zijn.

De training kan, enkel en alleen in het geval van een nieuwe lockdown, geannuleerd worden, omdat de inhoud niet overdraagbaar is via live e-learning. Indien dit zich zou voordoen, zullen de inschrijvingskosten die betaald werden, terugbetaald worden.

De concrete Covid-19 maatregelen die zullen genomen worden, kan je hier lezen: https://www.agapeacademy.be/nl/nieuws-en-publicaties/30/covid-19-richtlijnen

Kostprijs

Prijs: €880 (excl. BTW) of €1064,80 (incl. BTW)

AgapeBelgium voorziet korting voor publieke & non-profit sector, langdurig werkzoekenden, studenten & vervangingsinkomens. Kostprijs: €650 (excl. BTW) of €786,50 (incl. BTW)
Kortingen kunnen pas toegekend worden bij voorlegging van bewijs.

KMO-portefeuille
De Vlaamse overheid subsidieert tot 30% van je opleiding. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Voor meer info surf naar www.kmo-portefeuille.be

Opleidingscheques
Deze training komt in aanmerking voor opleidingscheques.

Er kan, in uitzonderlijke gevallen, gespreide betaling aangevraagd worden.


Locatie

AgapeBelgium, Oude Heirweg 60 te 8851 Koolskamp, Belgium

Inschrijven

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens


Uw vraag, opmerking of suggestie

Facturatiegegevens


©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Herontdek jezelf - Herontdek de wereld: Opleiding Life Coach Connected Living. Want we hebben allemaal nood aan verbinding.

x