Internationale gecertificeerde vuurloopleiderstraining

Mensen over het vuur leiden, vraagt techniek, kennis en ervaring. Deze training heeft als doel om deze vaardigheden te trainen en kennis bij te brengen die je helpt om mensen over het vuur te leiden ... als een vuurloopleider.

27 april tot 4 mei 2020 Toy Viam, Frankrijk
8 dagen
€ 3.050 Excl. catering | Excl. BTW
Terug naar overzicht

Steeds meer individuen, groepen en teams nemen deel aan vuurlopen. Om aan deze vraag tegemoet te komen, zijn goed opgeleide vuurloopleiders noodzakelijk. 

Als getuigenis zou ik willen meegeven dat de opleiding tot vuurlooptrainer in het mooie Frankrijk een echte verrijking is voor mijn leven, zowel persoonlijk als professioneel. Tijdens deze 9 intensieve dagen (want dat waren ze wel) ben ik heel goed begeleid geweest in alle fases en stappen die nodig zijn om op een goede manier een vuurloop te leiden. Voor mij is de opleiding volledig. De trainers zijn enorm professioneel en ik kan merken dat ze een immense ervaring hebben. De opleiding duwde me naar de randen (en ook vaak erover) van mijn comfortzone. Ik ben blij dat ik het vuur heb leren kennen, en vooral mijn eigen vuur heb mogen aanwakkeren om mensen te begeleiden en te ondersteunen. Een aanrader! (Evan van Lissum, http://evanvanlissum.com/ )

Deze training geeft jou als deelnemer veel meer dan enkel de technieken en de kennis van het begeleiden van vuurlopen. Vuurloopinstructeur worden leert jou over jouw kracht van zelfbewustzijn, van zelfbeheersing en jouw natuurlijk leiderschap.  Een vuurloopinstructeur belichaamt zorgzaamheid en veiligheid, verantwoordelijkheid en respect. Het vuurlopen leert je over jouw manier van wandelen in schoonheid en evenwicht. Na deze training kan je individuen, groepen en teams begeleiden in de vuurloopervaring. Je wordt na de training op regelmatige basis – en in alle vrijblijvendheid – uitgenodigd voor bijscholingen, verdiepingsdagen en ontmoetingsdagen.

Steeds meer individuen, groepen en teams nemen deel aan vuurlopen. Om aan deze vraag tegemoet te komen, zijn goed opgeleide vuurloopleiders noodzakelijk. 

  • Vuurloopleiders begeleiden individuen en teams met als doel hen te verstevigen, hun kracht te verdiepen & hun onderlinge verbondenheid te versterken.
  • Vuurloopleiders leren mensen omgaan met hun aarzeling, angsten, weerstand en twijfel waardoor meer vertrouwen en zekerheid kan ontstaan.
  • Vuurloopleiders kennen de transformerende kracht van het vuur en kunnen hiermee omgaan.
  • Vuurloopleiders hebben inzicht in de processen en voorwaarden die het mogelijk maken om een vuurloopervaring op een veilige en verantwoorde manier op te doen.
  • Vuurloopleiders belichamen moed, zelfkennis, authenticiteit en zelfzekerheid.
  • Vuurloopleiders zijn vurige leiders.

Na de afronding van de training ontvang je een door de Vlaamse overheid erkend certificaat.

Praktische informatie
Niek Ghekiere

Coördinator

Niek Ghekiere

+32 498 52 95 52

Praktische informatie

Data:

27 april (09:00) tot en met 4 mei 2020 (16:00)

De training vindt plaats in ‘La ferme de la Geneytouse’, Toy-Viam in Frankrijk

Deze training vindt - afgezien van de maaltijden - helemaal plaats in en rond de bossen van het landgoed. Daarom vragen wij aan elke deelnemer zich te voorzien van een tent en slaapgerief. De koks van ‘La ferme de la Geneytouse’ verzorgen de maaltijden tijdens deze training. Men kan geen vermindering van cateringkosten verkrijgen door het overslaan van maaltijden of het meebrengen van eigen voeding. 

Cateringkosten bevatten alle maaltijden en dranken die de koks voor jou voorzien, alsook de hosting.

Nog meer praktische informatie en inschrijvingsregeling kan je verkrijgen via info@agapebelgium.be 

Kostprijs

Trainingkosten: €3050 (excl.BTW)
Cateringkosten: €550 (incl.BTW)

Kortingen:
KMO-portefeuille
De Vlaamse overheid subsidieert tot 30% van de training. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Voor meer info surf naar www.kmo-portefeuille.be

AgapeBelgium voorziet 20% korting op de inschrijvingsprijs voor mensen uit de publieke en non-profit sector.

Opleidingscheques
Deze training komt in aanmerking voor opleidingscheques.

Er kan, in uitzonderlijke gevallen, gespreide betaling aangevraagd worden.


Locatie

AgapeBelgium, Oude Heirweg 60 te Koolskamp, Belgium
Toy-Viam, la Geneytouse, Frankrijk

Aanmeldingsformulier

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens

Facturatiegegevens


©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie