Nieuws en publicaties

Terug naar overzicht
12 september 2019

Afscheid Walter Hannon

Gisteren kregen wij het ontstellende nieuws te horen dat Walter Hannon, die bij ons veel meer deed dan enkel de catering verzorgen, in de nacht van dinsdag op woensdag is over gegaan. Walter, onze vriend, een warme mens, je zal gemist worden. Er bestaan in ons leven ervaringen waar de stilte overneemt. Waar we woordeloos van worden. Dit is wat wij ervaren, Walter. Je blijft leven in onze gedachten: als deze kunstenaar die ons leven verwarmde. Je was een dienaar voor elkeen, een hoeder van vele vuren, met jouw woorden, jouw glimlach, jouw optimisme. In jouw aanrakingen, jouw voeding en muziek. Walter, we missen je. Mooie reis... Tot snel, wanneer dit ook moge zijn.

Walter heeft in AgapeBelgium heel wat mensen ontmoet, als cursist, als assistent en als kok. Hij is iemand die heel geliefd en geapprecieerd is geweest, iemand die altijd het beste van zichzelf gaf, liefdevol en warm.

Walter, wij zijn bereid om jou te bedanken, voor wat je voor zoveel mensen hebt betekend, om jou een fijne reis te wensen, om jou altijd te kunnen herinneren.

Bedankt om samen met ons jouw pad te delen, en onze dankbaarheid delen we op zondag 6 oktober om 15u. Iedereen is welkom in AgapeBelgium, om op die manier een sterk gebed te maken voor Walter zijn reis (graag een seintje).

Mitakuye Oyasin

Er is een uitvaartplechtigheid voorzien op woensdag 18 september 2019 om 11 uur in de kerk H. Kruisverheffing, Moerkerkse Steenweg te Sint-Kruis (Brugge), gevolgd door de crematie en de bijzetting in een urnegraf op de begraafplaats van Sint-Kruis.

Walter kan begroet worden in het uitvaartcentrum Bleyaert, Moerkerkse Steenweg 77 te Sint-Kruis, weekdagen van 14 tot 18u30, zaterdag van 14 tot 17 uur, zondag gesloten. Online condoleren kan op www.uitvaartcentrum-bleyaert.be

©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie